Fotovõistlusele saatis oma pühademeeleolus kodu Signe, kes tutvustas oma pere jõulueelseid tegemisi:

„Meie peres on jõulud väga oodatud aeg kõigile pereliikmetele. Kodu kaunistama hakkame täpselt 1.detsembril ja jõuluaja lähenedes lisame kuni jõuludeni mõne kaunistuse või küünla juurde.

Kodu kaunistamine kulmineerub kuuse tuppa toomise ja rikkaliku ehtimisega - sel aastal juhtub see 22.detsembril. Kuuse ehted oleme aastatega hoolikalt valinud ja hoidnud neid hästi. Ent igal aastal ikka ostame mõne jõuluehte juurde ja seetõttu „kasvab“ ka kuusk, mille ostame, aastatega üha suuremaks.

Jõulude saabudes on kodu uhkes pidurüüs.

Lisaks on meil igal aastal akna taga kunstkuusk, millel on peal tuled. Kui sajab lund, on see kõige ilusam kuusk. Näeb igal aastal välja lausa muinasjutuliselt kaunis.

Kõik kimbud, pärjad ja kaunistused teen otsast lõpuni ise. Olen püüdnud teha jõulud läbi aastate erinevates värvides ja sel aastal on esimest korda valge püüdlus. Advendiajal teeme ise piparkoogid ja jõulumandlid, mis on meil traditsiooniline osa jõuluootusest. See lõhn, mis jääb tuppa mitmeteks päevadeks, on võrratu. Jõuluõhtu veedame koos pere ja lähedastega.“

Fotovõistlus „Pühad minu kodus 2023“. Saada pilte oma jõuluhõngulisest kodust ja võida stiilne auhind!

Taaskord on aeg oma kodud jõuludeks valmis seada! Traditsionaalselt algab taas ka moodnekodu.ee fotovõistlus „Pühad minu kodus“, mille auhinnaks on Lartusi poolt välja pandud imekaunis Villeroy & Boch hommikusöögikomplekt kahele!

Kuidas osaleda?

Saada aadressil moodnekodu@delfi.ee 3–10 fotot oma jõuluilmelise kodu interjöörist või aiast ja kirjelda mõne lausega, kuidas oled oma elamist kaunistanud ning mis on teie peres pühade puhul oluline. Pildid võivad olla tehtud ka varasematel aastatel. Konkursile saab pilte saata kuni 18.12.2023.

Loe rohkem siit.